Legenda

 

 

”Iubirea pentru un caine BINE ALES dureaza dincolo de viata insasi.”
Stanley Coren, ”De ce iubim cainii”

 

Totul a inceput intr-o zi in care, intr-o expozitie, am vazut un minunat caine cu parul lung pana in pamant, alb. Fundita din crestet ii dadea un aer adorabil. Acea imagine a devenit un vis, un vis de alb.

Mi-au trebuit 10 ani pentru a afla ca acea minune alba poarta numele de BICHON MALTEZ si-am avut nevoie de inca un an pentru a-mi strange curajul de-a ma dedica cresterii acestei rase fara egal ca frumusete, tandrete si noblete. Azi mi-am implinit visul: traiesc inconjurata, iubita si rasfatata de dragostea acestor ingeri deghizati in caini.

Dupa cateva incercari nereusite, in canisa NISJOTIAL, una dintre cele mai renumite pe plan mondial, cu o vechime si o constanta a calitatii greu de egalat, am gasit, in sfarsit, ceea ce cautam. Mai mult chiar, am constatat ca avem viziuni identice asupra modului in care cainii trebuie sa fie crescuti: mereu aproape de inima unei familii iubitoare, cu nestirbita grija pentru sanatatea, frumusetea lor si transmiterea acestora in pui splendizi si jucausi. Cu alte cuvinte, idealul nostru comun este sa favorizam si sa promovam cu orice pret CALITATEA, chiar daca acest fapt este in detrimentul cantitatii si al castigului material facil.

In tot ceea ce am facut si voi face in continuare, Josiane Kriegel este si va fi modelul si inspiratia mea. Aplicand ceea ce-am invatat de la ea am ajuns la rezultate remarcabile, cu atat mai mult cu cat eu am inceput de la “zero” intr-o tara in care Maltezul este inca la inceput de drum, mult prea putin cunoscut si apreciat.

Pe de alta parte, aceste succese nu ar fi fost posibile fara ajutorul entuziast si prietenesc al Luciei Peter care este dresoarea si handlerul cainilor nostri.

Doresc pe aceasta cale sa le multumesc din suflet tuturor celor care contribuie, intr-un fel sau altul, la realizarea acestui vis, cat si tuturor celor care cred in noi si-n viitorul scenic al micii noastre familii.

Ce urmeaza? Urmeaza o viata luminata de bucuria de a fi inconjurati de megatone de iubire…

Home


© 2006-2007 Adiela